0898 511 864

Надгробни Паметници Варна

Контакти

nadgrobni pametnici.com mozaika2

Офис - Тополи

местоположение Гробищен парк Тополи. (Гробищен парк "Запад")

0898 511 864

работно време 08:00 - 16:00

без почивен ден

e-mail milen73dimitrov@abv.bg

Производствена база - гр. Игнатиево

местоположение гр. Игнатиево в Земеделска кооперация "Труд"

телефон 0898 511 864

работно време 08:00 - 17:00

Понеделник - Петък

почивни дни - Събота и Неделя

e-mail milen73dimitrov@abv.bg

Телефон
Адрес

Офис - Тополи, Местоположение:
Гробищен парк Тополи. (Гробищен парк "Запад")

Работно време:

Понеделник - Неделя
08:00 - 16:00


Адрес

Производствена база
гр. Игнатиево,
в Земеделска кооперация "Труд"

Работно време

Понеделник - Неделя
08:00 - 17:00